VAD VI GÖR

01

MARKNADSFÖRING

Segmentering

Genom att definiera din målgrupp, når du enklare potentiella kunder som har gemensamma värderingar, behov och söker vad du erbjuder. Målgrupp identifieras genom att undersöka demografiska, geografiska, psykografiska och beteendebaserade faktorer.

Copywriting

Copywriting är en kritisk komponent i flera typer av marknadsföringsverktyg, till exempel webbplatser, e-post, artiklar, inlägg på sociala medier, bloggar, annonser, videor, webinarier med flera.

Digital Marknadsföring

Vi arbetar med SEO, content marketing, referenslistor och andra digitala marknadsföringssätt, anpassade för just dina behov och din marknad. 

02

UTVECKLING

Webdesign

Primärt arbetar vi med wordpressutveckling, då det är skalbart, har obegränsade utvecklingsmöjligheter och underlättar vid sökmotoroptimering (SEO). Dessutom underlättar det om du önskar ha en webbshop och en blogg på samma hemsida.

Vision

Föreställ dig en mental bild av hur du vill att ditt företag ska vara någon gång i framtiden, baserat på dina mål och ambitioner. Att ha en vision ger ditt företag ett tydligt fokus och utstakad riktning.

Innovativa Strategier

Tillsammans utarbetar vi innovativa, applicerbara principer för att få din verksamhet att växa. Tillväxt genom samarbete är något vi förespråkar och två huvuden är ofta klokare än ett.

03

COACHING

Personlig Utveckling

Personlig utveckling börjar med självmedvetenhet. Du lär dig vem du verkligen är: dina värderingar, övertygelser och det syfte du vill sträva efter. Då kan du ändra riktning och styra mot mål som är viktiga för dig.  

Gruppcoaching

Det finns en energi och kollektiv visdom vid gruppcoaching som skiljer sig från 1:1-sessioner och det är denna energi och visdom som snabbt kan få dina medarbetare att uppnå gemensamt uppsatta mål.

Föreläsning

Oavsett om ni arrangerar ett webinarium, kick-off, teambuilding, konferens eller annat event och vill boosta ert team med ny energi, kan vi bistå med föreläsare.